Brisa ESO Group’u Tercih Etti

Dünya Lastik Sektörü devi Bridgestone Corporation’ın dünya üzerindeki en önemli üretim üsleri arasında yer alan Brisa, 950.000 m² büyüklüğündeki Aksaray lokasyonda kurulan yeni fabrikasının makine montaj işleri için ESO Group’u tercih etti.

Anahtar teslimi fabrika montajı konusunda uzman mühendis ekibi ile tamamlanan projede Mikser Hattı, Tekstil Kalender Hattı, Kalender Kaplama, Otomatik Karbon Transfer Ünitesi, Otomatik Kimyasal Tartım Ünitesi, Kuşak Üretim Makinesi, Ekstruder Hattı, Kesim Makineleri, Topuk İmalat Makineleri, Bitmiş Lastik Kontrol Makineleri, Traşlama Makineleri ve Test Makinelerinin montajları yapıldı. Dünya ölçeğindeki dev projenin hayata geçirilmesi ile 4,2 milyon lastik üretecek olan Brisa’ nın toplam üretim kapasitesi %30 artacak.

Kesintisiz ve hatasız seri üretimin, zaman ve stok yönetiminin fabrika maliyetlerine ve nihai müşteri memnuniyetine etkilerinin bilinci ile hizmet kalitesini daima maksimumda tutan ESO Group, Brisa’ nın çözüm ortağı olmaktan gurur duymaktadır.

Referanslarımız için tıklayınız