ESO Endüstriyel Elektronik A.Ş. 15. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

ESO Group bünyesindeki Türkiye’nin önde gelen otomasyon firmalarından ESO Endüstriyel Elektronik A.Ş. 15. Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı.

ESO Group ve ESO Endüstriyel Elektronik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Erdem yaptığı kutlama konuşmasında, “Bulunduğumuz sektörde hayata geçirdiğimiz projeler ile Dünya Lideri Markaların çözüm ortağı olmaktan mutluyuz. Hizmet kalitemiz, ürün kalitemiz, gereksinimlere odaklı özel üretim kabiliyetimiz, yıllara yayılan tecrübelerimiz ve en önemlisi ekip ruhuyla hareket eden çalışanlarımız ile yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.” dedi.

“Yatırımlarımız Bizi Daha Güçlü Bir Geleceğe Taşıyor”

Bülent Erdem, “ESO Endüstriyel Otomasyon, 2005 yılında elektrik taahhüt işi ile ticari yolculuğuna başladı. 2006 yılında bünyesine otomasyon endüstrisini de katarak güçlenmeye devam etti. 35 yılı aşkın deneyim ile çıkılan bu yolda,  2007 yılında Erdemtaş Makine’ nin kurulması önemli bir kilometre taşı oldu. Bu önemli gelişim ile otomasyon, elektrik ve mekanik içeren çözümleri ESO Group çatısı altında topladık. Böylece sistemlerin kurulumunu bir bütün olarak ele alma avantajı sağlayarak anahtar teslim çözüm oluşturma açısından ülkemizde ilk ve tek iş modelini oluşturduk. Kazandığımız rekabet avantajlarını her daim müşterilerimize, çalışanlarımıza ve yatırımlarımıza yansıttık. Süreç içerisinde ESO Group bünyesine elektrik, elektronik ve makine mühendislerinden oluşturulan tasarım ve araştırma geliştirme ekibini de katarak yeni üretim tesisi kurulumlarında da tercih edilen marka olmayı başardık.” dedi.

“En Değerli Varlığımız İnsan Kaynağımız”

ESO Endüstriyel Otomasyon’ un hedeflerine ulaşması için inancının, yeteneğinin ve insan kaynağının tam ve yeterli olduğunun altını çizen Bülent Erdem, “En değerli varlığımızın insan kaynağımız. Aklını, kalbini ve emeğini ESO Group’un gelişimi için adayan tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim. ESO Group’ un kurucularından aldığı güç ve destek ile çalışanlarının azimli çalışmaları şirketlerimizi ve markalarımızı geleceğe güvenle taşıyacak’’ şeklinde konuştu.