ESO Endüstriyel Otomasyon Başarıya Doymuyor!

ESO Group çatısı altında çalışan, ESO Endüstriyel Otomasyon’nun ve Er-Demtaş Makine’nin yönetimi, Özler Lezzet Restoran’da bir araya gelerek, 2017 yılı değerlendirmesi yaparak 2018 yılı hedeflerini belirledi.

Açılış konuşmasını ESO Endüstriyel Otomasyon’un Genel Müdürü Sayın Bülent Erdem yaptı. Erdem konuşmasına, özverili ve ekip ruhuyla çalışan tüm personele geçirdikleri başarılı yıl için teşekkür ederek başladı. İşçi sağlığı ve iş güvenliği konularına özel bir hassasiyetle yaklaşan Erdem, çalışanların her türlü iş kazalarından ve meslek hastalıklarından korunmaları için gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirterek kazasız ve sağlıklı bir yıl geçirilmesini diledi.

Başarı Tesadüf Değildir

Toplantının ilk bölümünde ESO Endüstriyel Otomasyon’un 2017 Hedefleri değerlendirildi. Şirketin gerek satış ekibi gerek proje ekibi oldukça yüksek konumlandırılan hedefleri %106 oranında aşarak gerçekleştirdi. Anahtar Teslimi Fabrika Montajı olarak başlanan Sumitomo Rubber Ako Projesi, ESO Endüstriyel Otomasyon’un otomasyon ve elektrik tesisatı tarafındaki birikimi, süreçlerdeki titiz çalışmaları ve Er-Demtaş Makine’ nin 1. Sınıf kalitede tasarlayarak ürettiği makineleri ile genişleme göstererek en çok satış yapılan proje oldu. Global Otomasyon Endüstrisinin en iyi markalarından Festo, ESO Endüstriyel Otomasyon’un bayi satış kanalında en fazla satılan marka olarak ilk sırada yer aldı. Yeni müşteriler tarafında elde edilen kazanımlar da yüzleri güldüren diğer bir etken oldu. 2017 yılında ESO Endüstriyel Otomasyon; anahtar teslim makine montajı, makine otomasyonu, elektrik sistemi kurulumu, pano imalatı ile Brisa, Sumitomo, Cimcorp, Mecalux gibi dünya genelinde bilinen dev markaların çözüm ortağı oldu.

ESO Endüstriyel Otomasyon’ un En Öncelikli Hedefi

“0 İş Kazası”

Toplantının son bölümünde ise 2018 yılı hedefleri belirlendi. Birinci önceliği çalışan sağlığı ve güvenliği olan ESO Endüstriyel Otomasyon’un en önemli hedefi “0” İş Kazası. Ayrıca 2017 yılında gösterilen performansın 2018 yılında da çoğalarak devam edeceği inancı ile satış hedefleri %10 oranında arttırıldı.

Müşteri odaklı bir şirket olarak ESO Endüstriyel Otomasyonun hedefi, yasalara bağlı olarak üstün kalitedeki kusursuz ürün ve hizmetleriyle kendisini sürekli gelişime adamaktır. Projelerin en az maliyetle zamanında teslimini ve bu süreçte çevre, iş sağlığı ve güvenliği konularını önemseyen şirketin, 2018 yılında da hedeflerini tutturacağına inancı tam.