Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/eso/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/eso/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2722

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/eso/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2726

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/eso/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624
Pirelli 5 Ülkede "ESO Endüstriyel Otomasyon" Dedi.

Pirelli 5 Ülkede “ESO Endüstriyel Otomasyon” Dedi

Pirelli Türkiye, Mısır, İtalya, Rusya, Romanya’ da bulunan üretim üslerinin montaj ve demontaj projeleri ve anahtar teslimi makine imalatları için 10 yılı aşkın süredir ESO Group’ u tercih ediyor. Şirket son olarak Türkiye Fabrikası kapasite arttırım projesinde üretim hattı ve imalat makinesi otomasyon işlerinde ESO Endüstriyel Otomasyon’u tercih etti.

 

ESO Group çatısı altında tamamlanan projelerin otomasyon tarafında ESO Endüstiyel Otomasyon, makine imalat tarafında da Erdemtaş Makine çözüm ortağı oldu. Süreçlerdeki hizmet ve ürün kalitesinin yanı sıra; gerek makine imalatları, gerek otomasyon sistem kurulumu gerekse montaj/demontaj işlerinin tek bir elden yürütülebilmesi Pirelli’ nin tercih sebepleri arasında yer aldı.

ESO Endüstriyel Otomasyon, Dünya geneline yayılmış olan Pirelli’nin Rusya ve Romanya’ da bulunan fabrikaları için Erdemtaş Makine tarafından üretilen Yanak Ek Yeri Presi, Sırt Dönüşüm Makinesi, Kumaş Sarma Makinesi, Lastik İmal Yedekleri ürünlerinin otomasyon sistemlerini kurarak devreye aldı.

Yanak Ek Yeri Presi

Anahtar Teslim Fabrika Montajında Güvenilir Çözüm Ortağı

Anahtar teslimi makine montaj ve demontaj işlerinde de Pirelli’nin çözüm ortağı konumunda olan ESO Endüstriyel Otomasyon’un Erdemtaş Makine ile birlikte yer aldığı bazı projeler; İtalya’da RM30 Lastik İmalat Makinesi Demontajı, 52″ Pişirme Presi Demontajı ve Triplex Ekstruder Hattı Demontajı ve bu makinaların Türkiye’de montajı Mısır’ da Lastik İmal Makinesi Bandina Grubu Montajı projeleri oldu.

ESO Endüstriyel Otomasyon Dünya Devleri ile Elele

ESO Endüstriyel Otomasyon ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermemek, üretimde en düşük maliyetle maksimum verimliliği yakalamak, üstün ve sürekli kontrol yeteneğinden ödün vermemek adına Dünya’nın önde gelen teknoloji devlerinin ürünleri ile çalışıyor.

ESO Endüstriyel Otomasyon’un Pirelli projeleri için ürettiği panolarında kullanılan PLC’ ler performansta üstün gelişmeler sunarak işlem hızı için yeni kriter standartlar belirliyor. Ürün kullanıcıların gelişmiş sistem tasarımları gerçekleştirmesine ve donanım maliyetlerinin önemli ölçüde düşmesine olanak veriyor. Aynı zamanda Programmable Logic Controller kullanıcılara yenilikçi bir yükseltme yolu sunarken, geliştirme maliyeti, bakım maliyeti ve sistem arıza riskini düşürüyor.

Yüksek Hız, Hassas Kontrol, Düşük Maliyet

ESO Endüstriyel Otomasyonun üstün hizmet kalitesi süreçlerdeki titiz çalışmaları ve kullanılan sistemler, veri aktarım gecikmelerini önlemek ve üretim kalitesini arttırmak için senkronize PLC ve ağ taraması da sunuyor. Buna ek olarak tüm çıkış modülleri, pozisyon saptama sensörleri ihtiyacını ortadan kaldıracak ve toplam sistem maliyetlerini azaltacak şekilde daha hassas kontrol için senkronize edilebiliyor.

ESO Endüstriyel Otomasyonun ürünlerinde kullandığı servo sürücüler ise birçok Servo/Hareket sistemi ürünüyle çok geniş bir aralıktaki uygulamalar için farklı çözümler sunuyor. Standart darbe çıkışları ya da SSCNET üzerinden çalışma, bir uygulamanın özel gereksinimlerine adaptasyona olanak sağlıyor. Ayrıca hareket kontrolü alanında hassasiyetle ilgili yeni standartları belirleyen ürün, geniş bir servo motor (standart olarak hepsi 4.194.304 Darbe/Devir’lik bir encoder’la donatılırlar) ve servo güçlendirici (110 kW’ye kadar sürekli güç) aralığına sahip.

Türk Pirelli’ nin güvenilir ve gözde tedarikçisi olan ESO Endüstriyel Otomasyon’un sistemini kurduğu ve Erdemtaş Makine’nin mekanik makine imalatını üstlendiği bazı makineler; Motor Sport Bitirme Konveyör Hattı İmalatı, Batchoff Komple Toplama Grubu İmalatı, Stock feeder Makinesi, Kauçuk Kesme Giyotini, Ekstruder Besleme Makinesi, Sırt Tatbik Yöneticisi, Sarma Makinesi ve Festanesi, Bitirme Hattı Konveyörleri oldu.

Referanslarımız için tıklayınız